VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
FİRMA REHBERİ
İLAN REHBERİ
BİZE ULAŞIN
YAZARLAR
AjansTr7

@ Haber Tarihi : 26 Aralık 2019 09:39:24

0 Yorum

‘2020 Antalya’nın yılı olacak’

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) 2019 faaliyet yılı 18’inci Olağan Toplantısı yapıldı. ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, 2020 Patara Yılı olmasına ilişkin, “Antalya adına, kültürel değerimiz Patara

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) 2019 faaliyet yılı 18’inci Olağan Toplantısı yapıldı. ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, 2020 Patara Yılı olmasına ilişkin, “Antalya adına, kültürel değerimiz Patara adına mutluyuz.”

Toplantıda konuşan ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı teması için Antalya’nın Kaş ilçesindeki Patara Antik Kenti’nin seçilmesi dolayısıyla mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Akıncı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın turizmde Türkiye’nin kültürel ve tarihi değerlerini ön plana çıkarmak ve dünya gündeminde bu değerlere dikkat çekmek amacıyla 2020 yılı teması için Patara Antik Kenti’ni seçtiğini hatırlatarak, “2020 Antalya’nın yılı olacak. Antalya adına, kültürel değerimiz Patara adına mutluyuz. Patara Antik Kenti’nin ayağa kalkması için antik kentin çalışmalarına yıllarca emek vermiş iki bilim insanı, Patara Kazı Başkanı ve ANSİAD fahri üyemiz Prof. Dr. Havva Işık ve Prof. Dr. Fahri Işık ile burada bu mutluluğu paylaşıyor olmak bizim için çok önemli. Kendilerine çok teşekkür ediyor, ANSİAD adına çalışmalarına destek vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Toplantı konuğu Prof. Dr. Fahri Işık

Toplantıya Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi, Patara Antik Kenti Kazı Başkanı ve ANSİAD fahri üyesi Prof. Dr. Havva İşkan Işık, ANSİAD üyesi iş insanları ve çok sayıda misafir katıldı.

Toplantı konuğu Arkeolog ve Bilim İnsanı Prof. Dr. Fahri Işık, ‘Uygarlık Anadolu’dan doğdu’ konulu sunum gerçekleştirdi. ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı ve Toplantı Başkanı Necdet Alkandemir’in Prof. Dr. Fahri Işık’a günün anısına plaket takdimiyle program sona erdi.

Henüz Bu Haber İçin Yorum Yapılmamış
Adınız Soyadınız
Güvenlik Kodu
BENZER HABERLER