VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
FİRMA REHBERİ
İLAN REHBERİ
BİZE ULAŞIN
YAZARLAR
AjansTr7

@ Haber Tarihi : 27 Ağustos 2020 13:41:24

0 Yorum

‘2021 de Patara Yılı olsun’ önerisi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un, 2021’in de ’Patara Yılı’ olarak devam etmesi önerisi, Antalya’da memnuniyetle karşılandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un, 2021'in de 'Patara Yılı' olarak devam etmesi önerisi, Antalya’da memnuniyetle karşılandı.

Bakan Ersoy'un pandemi nedeniyle yeterince tanıtım imkanı olmayan 2021’in de ‘Patara Yılı’ olarak devam etmesini kabineye önereceğini açıklaması, antik kentin bulunduğu Antalya’da memnuniyetle karşılandı.

Antik kent yakınlarındaki Kaş ilçesinin Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, 2021'in de ‘Patara Yılı’ olarak devam etmesini arzu ettikleri söyledi.

Salgın nedeniyle ‘Patara Yılı’ kapsamında fazla etkinlik yapamadıklarını belirten Başkan Ulutaş, “Hemşehrilerimizin talebi ve gönlünden geçen, 2021'in de 'Patara Yılı' olarak ilan edilmesi. Böylece Patara'nın tanıtılmasına ve bölge turizminin canlandırılmasına devam edebiliriz." dedi.

Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege ise Türkiye'nin gelecek yıl yer alacağı fuarlarda Patara'yı tanıtabilmek için 2021'in de 'Patara Yılı' olarak devam etmesinin faydalı olacağını kaydetti.

Henüz Bu Haber İçin Yorum Yapılmamış
Adınız Soyadınız
Güvenlik Kodu
BENZER HABERLER